Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Wolfsburg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Wolfsburg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Wolfsburg miniguide

Leiebil Wolfsburg
Bilutleie Wolfsburg

Wolfsburg, med ca. 120.000 innbyggere (2008), ligger helt øst i den nordvest-tyske delstaten Niedersachsen. Til forskjell fra de fleste andre byer i Tyskland er den svært ”ung”. Den ble nemlig grunnlagt så sent som i 1938 – under Adolf Hitlers nazistyre, som et bo-område for de ansatte ved den nyetablerte Volkswagen-fabrikken. Opprinnelig var byens navn Stadt des KdF-Wagens, men det ble endret til Wolfsburg i 1946 – en oppkalling etter et nærliggende renessanseslott.

Og nettopp Schloss Wolfsburg, med en historie som går tilbake til begynnelsen av 1300-tallet, er en av byens fremste attraksjoner. Det finnes imidlertid også annen eldre arkitektur som stammer fra en periode flere hundre år før byen ble til – bl.a. Burg Neuhaus (fra rundt år 1400) og Schloss Fallersleben (1551).

Ellers er det, naturlig nok, moderne arkitektur som preger byen. Her må særlig Alvar-Aalto-Kulturhaus (1962) nevnes – tegnet av og oppkalt etter den verdensberømte finske arkitekten Alvar Aalto. Også Theater Wolfsburgs bygning, oppført i 1973, er et eksempel på modernistisk monumental-arkitektur.

Blant byens mange museer er det naturlig å særlig nevne Die Autostadt, som er både et museum og en opplevelsespark knyttet til Volkswagen-konsernet.

For øvrig er Wolfsburg kjent som en festivalby, der noen av de viktigste årlige evenementene er den internasjonale dansefestivalen Movimentos (april/mai), friluftskonsertene Jazz ’n’ More (juli/august), Gourmetfest (august/september) og et stort marked for kunsthåndverk i oktober.

Nærmeste internasjonale lufthavn er Hannover-Langenhagen Flyplass, som ligger 90 km øst for Wolfsburg.