Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Wuppertal

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Wuppertal inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Wuppertal miniguide

Leiebil Wuppertal
Bilutleie Wuppertal

Wuppertal, som har ca. 360.000 innbyggere (2008), er en relativt ”ny” by i den vestlige tyske delstaten Nordhrein-Westfalen. Wuppertal oppsto da flere mindre byer i det sørlige Ruhr-området – langs elva Wupper – ble slått sammen.

Byens mest berømte landemerke er den særegne svevebanen – et monorailsystem, der vognene henger i en spesialkonstruert bane 12 meter over elva Wupper, som toget følger langs en strekning på vel 13 km. ”Wuppertaler Schwebebahn” ble konstruert allerede på slutten av 1890-årene, og er – ved siden av å være et viktig kollektivtransportmiddel i byen – også en betydelig attraksjon.

Ellers må Stadthalle Wuppertal nevnes som en betydelig attraksjon. Det er et monumentalt bygg i nyklasissistisk stil, som sto ferdig i 1900 – og som bl.a. inneholder en konsertsal som er kjent for sin gode akkustikk. Blant byens museer må Wuppertal Uhrenmuseum nevnes særskilt. Det er et spesialmuseum for ur/klokker fra ulike historiske epoker.

Av mer familievennlige attraksjoner er dyreparken Zoo Wuppertal et populært besøksmål, der det i dag finnes rundt 5000 dyr. Den ble etablert allerede i 1880.

Nærmeste internasjonale lufthavn er Düsseldorf Flyplass, som ligger 27 km vest for Wuppertal.