Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Wuppertal

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Wuppertal inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Wuppertal miniguide

Leiebil Wuppertal

Bilutleie Wuppertal

Wuppertal, som har ca. 360.000 innbyggere (2008), er en relativt ”ny” by i den vestlige tyske delstaten Nordhrein-Westfalen. Wuppertal oppsto da flere mindre byer i det sørlige Ruhr-området – langs elva Wupper – ble slått sammen.

Byens mest berømte landemerke er den særegne svevebanen – et monorailsystem, der vognene henger i en spesialkonstruert bane 12 meter over elva Wupper, som toget følger langs en strekning på vel 13 km. ”Wuppertaler Schwebebahn” ble konstruert allerede på slutten av 1890-årene, og er – ved siden av å være et viktig kollektivtransportmiddel i byen – også en betydelig attraksjon.

Ellers må Stadthalle Wuppertal nevnes som en betydelig attraksjon. Det er et monumentalt bygg i nyklasissistisk stil, som sto ferdig i 1900 – og som bl.a. inneholder en konsertsal som er kjent for sin gode akkustikk. Blant byens museer må Wuppertal Uhrenmuseum nevnes særskilt. Det er et spesialmuseum for ur/klokker fra ulike historiske epoker.

Av mer familievennlige attraksjoner er dyreparken Zoo Wuppertal et populært besøksmål, der det i dag finnes rundt 5000 dyr. Den ble etablert allerede i 1880.

Nærmeste internasjonale lufthavn er Düsseldorf Flyplass, som ligger 27 km vest for Wuppertal.

Norsk bokmål