Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Würzburg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Würzburg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Würzburg miniguide

Leiebil Würzburg
Bilutleie Würzburg

Würzburg, som har 135.000 innbyggere (2008), er en by ved elva Main i regionen Unterfranken –  i den sørlige tyske delstaten Bayern. Den ble grunnlagt allerede på 700-tallet – og feiret sitt 1300 års jubileum i 2004.

Den mest kjente attraksjonen i Würzburg er det 168 meter lange barokkslottet Würzburger Residenz, som ble fullført i 1744 etter en byggeperiode på nesten 20 år. Slottet har fått plass på UNESCOs verdensarvliste som et godt bevart og spesielt kulturminne.

Ellers ble det meste av det gamle sentrum ødelagt under et britisk luftangrep i 1945, men en del av den gamle arkitekturen er forsøkt gjenoppbygget etter krigen. Fremdeles kan man da oppleve Die Alte Mainbrücke fra 1400-tallet, som var byens eneste broforbindelse over Main fram til 1886.

Litt nord for sentrum ligger Festung Mainberg – et gigantisk og godt bevart festningsanlegg fra middelalderen.

Würzburg er for øvrig kjent som en by der kunst og kultur er sterkt vektlagt, og hvert år arrangeres det to store festivaler for klassisk musikk:  Mozart-Fest og Bach-Tage.

Nærmeste internasjonale lufthavn er Frankfurt Flyplass, som ligger 100 km nordvest for Würzburg.