Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kiev Borsipol Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kiev Borsipol Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kiev Borsipol Lufthavn miniguide

Leiebil Kiev Borsipol Lufthavn
Bilutleie Kiev Borsipol Lufthavn

Kiev Borsipol Lufthavn (KBP) ligger 6 km vest for Borsipol og 29 km øst for Kiev. Den er en av tre flyplasser som betjener Kiev. Det er mulig å reise med buss mellom flypassen og Kiev. Flere bilutleiefirma holder til på flyplassen.

6,700,000 passasjerer besøkte Kiev Borsipol Lufthavn i 2008, og det er den største i Ukraina. Den er hovedbase for Aerosvit Airlines og Ukraine International Airlines. Flyplassen har 4 forskjellige terminaler, og det er meningen den 5. terminalen skal åpne til sommeren 2010 mens en 6. terminal skal stå ferdig i 1012. Da skal Kiev Borsipol Lufthavn være klar til å ta imot 18 millioner passasjerer i året.

Kiev Borsipol Lufthavn har et godt utvalg av spise- og drikkesteder samt butikker. Boryspil Airport Hotel ligger på selve flyplassen.