Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Kiev

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kiev inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kiev miniguide

Leiebil Kiev

Bilutleie Kiev

Kiev er Ukrainas hovedstad, og ligger i den nordlige sentrale delen av landet, ved elva Dnepr. Byen har 2,7 millioner innbyggere (2007), og er administrasjonssentrum for provinsen Kiev Oblast.

Byen ble trolig grunnlagt på 400-tallet, og har en rekke historiske og kulturelle attraksjoner. Kiev huser mer enn 25 museer, teatre, opera, flere vakre palasser og torg, botanisk og zoologisk hage samt planetarium.

Det mest kjente landemerke i byen er «Nasjonalmuseet for historien om den store fedrelandskrigen i 1941 – 1945». Dette er et museum og et minnesmerke – der komplekset domineres av den 62 meter høye statuen Rodina-mat. Museet har utstilling av 300.000 gjenstander, og er et av de største i Ukraina.

Andre turistattraksjoner i Kiev er bl.a. Den Gyldne Portalen – opprinnelig fra 1000-tallet, Grotteklosteret Petsjerskaja Levra fra 1015 og St. Sofia-katedralen fra 1037. Både grotteklosteret og katedralen står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Kievs Flyplass, Boryspil International Airport ligger 29 km øst for Kiev, og er landets største flyplass.

Norsk bokmål