Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kiev

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kiev inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kiev miniguide

Leiebil Kiev
Bilutleie Kiev

Kiev er Ukrainas hovedstad, og ligger i den nordlige sentrale delen av landet, ved elva Dnepr. Byen har 2,7 millioner innbyggere (2007), og er administrasjonssentrum for provinsen Kiev Oblast.

Byen ble trolig grunnlagt på 400-tallet, og har en rekke historiske og kulturelle attraksjoner. Kiev huser mer enn 25 museer, teatre, opera, flere vakre palasser og torg, botanisk og zoologisk hage samt planetarium.

Det mest kjente landemerke i byen er «Nasjonalmuseet for historien om den store fedrelandskrigen i 1941 – 1945». Dette er et museum og et minnesmerke – der komplekset domineres av den 62 meter høye statuen Rodina-mat. Museet har utstilling av 300.000 gjenstander, og er et av de største i Ukraina.

Andre turistattraksjoner i Kiev er bl.a. Den Gyldne Portalen – opprinnelig fra 1000-tallet, Grotteklosteret Petsjerskaja Levra fra 1015 og St. Sofia-katedralen fra 1037. Både grotteklosteret og katedralen står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Kievs Flyplass, Boryspil International Airport ligger 29 km øst for Kiev, og er landets største flyplass.