Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Budapest Ferihegy Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Budapest Ferihegy Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Budapest Ferihegy Lufthavn miniguide

Leiebil Budapest Ferihegy Lufthavn
Bilutleie Budapest Ferihegy Lufthavn – Foto: © József Süveg

Budapest Ferihegy Lufthavn ligger 16 km øst, sørøst for Budapest i Ungarn. Det går både buss og tog mellom flyplassen og Budapest. Bilutleieselskapene Avis, Budget, Europcar, Hertz, National Alamo og Sixt befinner seg i ankomsthallen på terminal 2A og 2B.

8,443,053 passasjerer besøkte Budapest Ferihegy Lufthavn i 2008 som er den største flyplassen i Ungarn. Flyplassen er hovedbase for Malév Hungarian Airlines og Wizz Air. Budapest Ferihegy Lufthavn betjener først og fremst nasjonale destinasjoner, men en kan også reise til destinasjoner i Afrika, Asia, Midt-Østen og Nord-Amerika.

Det er et godt utvalg av barer, kafeer, restauranter og butikker på Budapest Ferihegy Lufthavn. Den tilbyr også bank, et kapell, mulighet for barnepass, konferanse- og businessenter. Det nyåpnede Hotel Stacio ligger på flyplassen.