Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Debrecen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Debrecen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Debrecen miniguide

Leiebil Debrecen

Bilutleie Debrecen

Debrecen er Ungarns nest største by med 206.000 innbyggere (2009), og er hovedby i fylket Hajdú-Bihar. Byen ligger i østre del av landet, på Den ungarske slette – ca 35 km fra grensen til Romania.

Debrecen er den østlige regionens sentrum for økonomi, handel, vitenskap og kultur. Byens universitet – som ble grunnlagt 1912 –  er et av de mest berømte i Ungarn. Universitetets hovedbygning har vakker arkitektur, og ligger i en flott park med fontene og statuer.

En annen kjent bygning i Debrecen er byens hovedkirke med sine to karakteristiske tårn. Kirken ble oppført på begynnelsen av1800-tallet i klassisk stil.

Andre severdigheter i byen er bl.a. Deri Museum – et kulturhistorisk museum med kunstsamling. Csokonai Teater fra 1865, MODEM – et moderne og stort kunstgalleri, Sainte Anne’s katolske katedral fra 1700-tallet samt Aquaticum Kurbad (med badeland).

Byens internasjonale flyplass – Debrecen Airport – ligger 5 km sørvest for sentrum.

Norsk bokmål