Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Debrecen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Debrecen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Debrecen miniguide

Leiebil Debrecen
Bilutleie Debrecen

Debrecen er Ungarns nest største by med 206.000 innbyggere (2009), og er hovedby i fylket Hajdú-Bihar. Byen ligger i østre del av landet, på Den ungarske slette – ca 35 km fra grensen til Romania.

Debrecen er den østlige regionens sentrum for økonomi, handel, vitenskap og kultur. Byens universitet – som ble grunnlagt 1912 –  er et av de mest berømte i Ungarn. Universitetets hovedbygning har vakker arkitektur, og ligger i en flott park med fontene og statuer.

En annen kjent bygning i Debrecen er byens hovedkirke med sine to karakteristiske tårn. Kirken ble oppført på begynnelsen av1800-tallet i klassisk stil.

Andre severdigheter i byen er bl.a. Deri Museum – et kulturhistorisk museum med kunstsamling. Csokonai Teater fra 1865, MODEM – et moderne og stort kunstgalleri, Sainte Anne’s katolske katedral fra 1700-tallet samt Aquaticum Kurbad (med badeland).

Byens internasjonale flyplass – Debrecen Airport – ligger 5 km sørvest for sentrum.