Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Albuquerque Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Albuquerque Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Albuquerque Lufthavn miniguide

Leiebil Albuquerque Lufthavn
Bilutleie Albuquerque Lufthavn – Foto: © Brunoboris

Albuquerque International Sunport (ABQ) ligger 6,5 km sørøst for Albuquerque. Det går buss mellom flyplassen og Albuquerque. Bilutleiefirmaene befinner seg 0,8 km vest for terminalen i Sunport Car Rental Center, og det går shuttlebuss fra flyplassen hvert 5. minutt. De bilutleiefirmaene som finnes her er Advantage, Alamo, Avis, Budget, Enterprise, Hertz, National and Thrifty.

6,467,263 passasjerer var innom Albuquerque Lufthavn i 2008 noe som gjør den til den største flyplassen i delstaten New Mexico. Den betjenes av 10 ulike flyselskaper, de aller fleste flyr til destinasjoner i USA.

Albuquerque Lufthavn har et godt utvalg av butikker, spise- og drikkesteder. Andre fasiliteter er trådløst internett, minibank og frisør/barberer. Hotellet Wyndham Albuquerque Hotel ligger på flyplassen.