Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 bilutleieselskaper for å gi deg den beste prisen

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Albuquerque

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Albuquerque inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Albuquerque miniguide

Leiebil Albuquerque

Bilutleie Albuquerque

Albuquerque ligger sørvest i USA, og er den største byen i delstaten New Mexico. Byen ligger ved elva Rio Grande, og har 522.000 innbyggere (2008). Albuquerque er en av de eldste byene i USA, og ble grunnlagt i 1706 av spanjolene.

Byen har en unik flerkulturell arv og historie, og i sentrum finnes flere museer som forteller om dette. Albuquerque har også gode shoppingmuligheter, yrende uteliv, kunstgallerier, parker og hager.

En av de mest populære turistattraksjonene er Albuquerque Biological Park – som inneholder en botanisk hage, en dyrepark, et akvarium og en innsjø med gode fiskemuligheter samt utleie av pedalbåter.

Museum of Natural History and Science er også en populær attraksjon for turister, med lærerike utstillinger av bl.a. dinosaurus-skjeletter. Her finnes også et planetarium samt en IMAX-kino.

Kabelbanen Sandia Peak, som ligger i utkanten av byen, er verdens lengste – og tar besøkende opp til fjellkjeden Sandia Mountains. Høyest punkt i fjellkjeden ligger 3255 m.o.h.

Albuquerque har flere årlige festivaler. Den mest berømte er varmluftsballong-festivalen, som foregår i oktober måned, og er verdens største i sitt slag. Mer enn 700 luftballonger letter samtidig, og festivalen har stor oppslutning både av lokalbefolkningen og turister.

Byens lufthavn, Albuquerque International Sunport, ligger 7 km sør for sentrum.