Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 bilutleieselskaper for å gi deg den beste prisen

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Anaheim

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Anaheim inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Anaheim miniguide

Leiebil Anaheim

Bilutleie Anaheim

Anaheim ligger i fylket Orange County – i delstaten California i USA, og har 350.000 innbyggere (2010). Byen ligger 45 km sørøst for Los Angeles, og 26 km øst for Stillehavskysten.

Anaheims viktigste næringsvei er turisme, og byen er mest kjent for sine fornøyelsesparker. Disneyland – som ble åpnet i 1955,  har vært byens størst turistattraksjon siden den gang. Parken er delt inn i ulike temaer, og man kan ta tog til de forskjellige områdene. Her møter man de kjente og kjære disneyfigurene, og det arrangeres underholdning og show jevnlig. Hver kveld avsluttes med et flott festfyrverkeri.

I 2001 åpnet Disney’s California Adventure Park, som ligger rett ved siden av Disneyland. Dette er en temapark som handler om California med show, parader og attraksjoner.

Byen er også kjent for sitt store kongress/konferansesenter – Anaheim Convention Center.

I tillegg til fornøyelsesparkene, har byen gode shoppingmuligheter, kunstutstillinger, offentlig skøytebane, populære markeder samt mange parker og grøntarealer.

Anaheim ligger kun en halvtimes kjøretur unna de mange flotte badestrendene ved Stillehavskysten.

Nærmest flyplass er John Wayne Orange County Airport, som ligger 21 km utenfor sentrum.