Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Los Angeles

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Los Angeles inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Trenger du leiebil i Los Angeles? Det er svært populært å leie bil allerede når man ankommer flyplassen. Da slipper man å tenke på offentlig transportmuligheter eller taxi, og har samtidig frihet til å ta spennende kjøreturer rundt omkring i delstaten under ferieoppholdet. Prøv vår søkemotor nedenfor for billige priser på bilutleie i Los Angeles.

Los Angeles miniguide

Leiebil Los Angeles
Bilutleie Los Angeles

Los Angeles er den nest største byen i USA, og ligger sør i delstaten California – ved Stillehavskysten. Selve byen har 3,8 millioner innbyggere (2008), og storbyområdets folketall er på hele 17,5 millioner. Innenfor bygrensene ligger flere selvstendige byer – bl.a.  Santa Monica og Beverly Hills.

Los Angeles er mest kjent for sin filmindustri i Hollywood, og en stor turistattraksjon er å besøke Universal Studios – der det også finnes en temapark.

Også Walk of Fame er et trekkplaster for turister – det stjernebelagte fortauet langs Hollywood Boulevard. Andre kjente severdigheter i byen er bl.a. Madam Tussauds Hollywood, Grammy Museum, L.A County Museum of Art, California Science Center – med akvarium, zoo og botanisk hage samt Walt Disney Consert Hall – med sin unike arkitektur.

En shoppingrunde på Rodeo Drive i Beverly Hills er også populært, og vil man utforske nattelivet i Los Angeles, bør man oppsøke Sunset Strip – som har et stort antall nattklubber og barer. Langs Stillehavskysten finner man flotte bademuligheter, og sandstranden Venice Beach anbefales et besøk. Venice Beach ligger 27 km vest for Los Angeles sentrum.

Også badestrendene i Venice Beach og Malibu Beach er populære turistmål.

Flyplass

Los Angeles International Aiport (LAX) er byens hovedflyplass, og en av verdens travleste. Lufthavnen ligger 30 km sørvest for bysentrum. En rekke kjente bilutleiefirmaer er representert på flyplassen – deriblant Alamo, Budget, Payless og Thrifty.

Trafikk

California er tilrettelagt for bilister, og har et godt utbygd nettverk av motorveier. I Los Angeles er avstandene store, og byen har et lite tilfredsstillende kollektivtilbud. Brede avenyer og flotte parker preger landskapet i Los Angeles, og med leiebil tar man seg enkelt rundt til de fleste attraksjoner og severdigheter.

Parkering

  • Parkering i sentrum: I sentrum av Los Angeles finner du mange betalte parkeringshus. Bruk apps som ParkWhiz eller BestParking for å finne den beste parkeringen for din destinasjon.
  • Strandparkering: Nær de populære strendene som Venice Beach eller Santa Monica, er det ofte parkeringsplasser tilgjengelig, men vær forberedt på å betale for nærheten til sanden og havet.

Kjøretips med leiebil i Los Angeles

Med leiebil i Los Angeles kommer man seg enkelt til den verdensberømte fornøyelsesparken Disneyland, som ligger 43 km sørøst for sentrum av L.A. Disneyland åpnet i 1955, og har utvidet parken med flere temasoner de senere år. Her møter man både gamle og nye Disney-figurer, og parken har dessuten et stort antall karuseller og opplevelsesattraksjoner for hele familien.

Et annet kjøretips med leiebil er å ta en dagstur til byen San Diego, som ligger 194 km sør for Los Angeles. San Diego er kjent for sine flotte badestrender ved Stillehavskysten, og har dessuten en rekke severdigheter for hele familien – deriblant Zoo, Safaripark, SeaWorld og Legoland. Sentralt i San Diego ligger Bilboa Park – der en rekke av byens museer og kunstgallerier holder til.

San Diego kan også nås med leiebil og ligger nær grensen til Mexico. Den nærmeste mexicanske byen Tijuana befinner seg kun 40 km unna.

Hvilke leiebiler er mest poplære i Los Angeles?

  • Økonomibiler: Billige i leie og bensineffektive, økonomibiler er et populært valg for de som reiser alene eller par. Tenk Toyota Corolla eller Ford Fiesta.
  • SUV’er: Familier og grupper foretrekker SUV’er for ekstra plass og komfort. Modeller som Jeep Grand Cherokee eller Ford Explorer er ofte etterspurt.
  • Luksusbiler: For den som ønsker å kjøre gjennom Beverly Hills med stil, er luksusbiler som BMW 3-serien eller Mercedes-Benz C-klasse et attraktivt valg.
  • Kabrioleter: Ingenting kan måle seg med å cruise ned Sunset Boulevard i en kabriolet med vinden i håret. Ford Mustang Convertible er en klassiker.

Husk at popularitet kan føre til høyere leiepriser. Bestill i forveien for å sikre at du får bilen du ønsker deg til en god pris.