Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Chicago Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Chicago Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Chicago Lufthavn miniguide

Leiebil Chicago Lufthavn
Bilutleie Chicago Lufthavn

Chicago O’Hare Internasjonale Flyplass (ORD) ligger 29 km nordvest for Chicago.

I 2009 fikk flyplassen pris for beste flyplass i USA 10. året på rad av Global Traveler Award. Det er en døgnåpen metroforbindelse mellom flyplassen og Chicago i tillegg til at det kontinuerlig går busser.

Det er flere bilutleieselskaper på flyplassen, blant dem Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National som ligger i terminal 1,2 og 3 like ved bagasjebåndene.

I 2009 besøkte hele 64,397,782 passasjerer Chicago Lufthavn. Det høye passasjerantallet gjør den til en av de 4 største flyplassene i verden.  Den er svært viktig i forhold til internasjonale destinasjoner, og tilbyr reiser til mer enn 60 forskjellige. Den er hovedbase for American Airlines og United Airlines. Flyplassen har 4 ulike terminaler med togforbindelse.

Utvalget av kafeer, restauranter, barer og butikker er svært godt på alle terminalene. Andre fasiliteter er trådløst internett, legesenter, kapell, banker, lekerom for barn, businessenter og kunstutstillinger. The Hilton Chicago O’Hare Airport ligger på terminal 2.