Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Chicago

Tenker du å besøke Chicago i nær framtid? Da vil et bra alternativ være å leie en bil. På flyplassen er det flere bilutleiefirmaer å velge mellom. Med en leiebil slipper du stresset med å bruke offentlig transport når du utforsker byen. Du får også muligheten til å besøke stedene du ønsker i ditt eget tempo.

Chicago guide

Leiebil Chicago
Bilutleie Chicago

Chicago er en by i staten Illinois, USA, og er ansett for å være en av de mest populære byene i staten. Den er faktisk rangert som den tredje mest populære byen i USA. Byen ligger i nærheten av Lake Michigan, og fikk bystatus i 1837. Chicago har fire årstider, hvor de kaldeste månedene er januar og februar. 

Med sitt økonomiske mangfold, har Chicago en av de mest balanserte økonomiene i landet. Ifølge estimater fra september 2017, har staten en BNP på 6 234 057 562 500 000 norske kroner. Her finnes det også store aksjemarkeder som Chicago Board Options Exchange, Chicago Stock Exchange, og Chicago Mercantile Exchange (CME). CME og Chicago Board of Trade (CBOT) eies av Chicago’s CME Group 

Det er flere steder i Chicago du kan besøke som turist. Du finner en blanding av historiske steder og moderne bygninger du kan hvile øynene dine på. Det første er Millenium Park, et fantastisk anlegg som brukes til å vise fram kreativ kunst, utekonserter, arkitektur og landskapsarkitektur. Inne i parken finner du Crown Fountain. Verket er designet av den spanske kunstneren Jaume Plensa. Innretningen består av to 150 meter høye tårn som står på hver sin side av et grunt reflekterende basseng. 

Besøkende kan også sjekke ut Field Museum. Her finner du unike gjenstander fra flere tidsepoker og destinasjoner. Folk flest foretrekker å besøke delen av museet som stiller ut «innsiden av det gamle Egypt». Utstillingen inneholder flere gjenstander fra den gamle egyptiske kulturen, og besøkende kan lære mer om bærekraft gjennom praktiske aktiviteter. Dette stedet er flott for studenter, og de som er glade i historie, samt de som ønsker å oppleve historiske aktiviteter i det virkelige liv. 

Utforsk med leiebilen din

Når du har fått leid deg en bil, kan du starte å utforske byen og dens omgivelser i ditt eget tempo. Hvis du ikke har lagd en liste ennå, har vi valgt ut noen steder du kan besøke. Du kan kjøre til Westchester som ligger 35,4 km vest for Chicago. Westchester har en mangfoldig kultur, som omfatter musikk, underholdning og utdanning. Det er også en travel by som er hjem til flere internasjonale selskaper. Du kan også ta en kjøretur til den berømte rapperen Kanye Wests hjemby, Oak Lawn. 

Landsbyen har en liten landmasse, og har eksistert siden den ble annektert på begynnelsen av 1900-tallet. Oak Lawn har også et veletablert parksystem, med forskjellige parker satt opp i forskjellige størrelser. I Oak Lawn er det for tiden mer enn 1,2 kvadratkilometer med parker. Du kan også kjøre til Naperville som er rundt 53 km vest for Chicago. Naperville ble grunnlagt på 1800-tallet, og er en av Chicagos forsteder. 

Naperville har alminnelig infrastruktur som går på tvers av helse, transport og parker. Et annet sted du kan kjøre til er North Brook som er 39,42 km nord for Chicago. Landsbyen er hjemmet til flere betydningsfulle idrettsutøvere, spesielt innen basketball og hockey. Her er det også mange parker og golfbaner for beboere og turister. 

Flyplasser

Det er flere tilgjengelige flyplasser for turister fra Chicago. Den største er O’Hare International Airport. Flyplassen er en av de største i staten Illinois, og i 2018 var det registrert 83 millioner passasjerer. Dette er en økning på 4,4 % fra antallet registrert i 2017. 

Fra denne flyplassen besøker ofte de reisende populære steder som Dublin, Dehli, Auckland og Lisboa. Du har også tilgang til flere forskjellige bilutleiefirmaer på flyplassen. Noen av disse er Avis, Enterprise Rent-A-Car og Hertz. En annen flyplass nær Chicago er Chicago Midway International Airport. 

Chicago Midway International Airport har en gjennomsnittlig infrastruktur som inkluderer 43 gater for luftfartøy i tre haller, hvorav hall A er den med flest gater. Reisende besøker ofte Cincinnati, Zacatecas og Durango herfra. Du finner enkelt flere bilutleiefirmaer her, og noen av de mest populære er Avis, Hertz, Zipcar og Thrifty. 

Trafikk

Som de andre veiene i staten Illinois, er veiene i Chicago godt vedlikeholdt, og de er godt forbundet slik at trafikken flyter lett. Likevel er veiene som oftest overbelastet, som kan føre til at du bruker mer tid på veien. Om du er tålmodig, er reisen verdt det. 

Fartsgrensen er 48,2 km/t i bygater. Den offisielle fartsgrensen på motorveiene er 88 km/t, men det har vært tilfeller på noen motorveier hvor den øvre grensen er 112 km/t. Midway EZ Parking og Tower Self Park er noen av de mange parkeringsplassene du kan bruke.