Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 bilutleieselskaper for å gi deg den beste prisen

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Chicago

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Chicago inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Chicago miniguide

Leiebil Chicago

Bilutleie Chicago

Chicago ligger i delstaten Illinois, ved innsjøen Lake Michigan, og har 2,8 millioner innbyggere (2008). Byen ble grunnlagt i 1804, og er et viktig transportknutepunkt. Chicago er også et viktig finanssentrum med noen av verdens største finansinstitusjoner.

Bybildet bærer preg av en rekke skyskrapere og høyhus, med regelmessige, rette gater. Her finner man shoppingområder, restauranter og utelivssteder, samt museer, kunstgallerier, universiteter og høyskoler. Sears Towers er en av verdens høyeste bygninger, og her kan besøkende komme opp til observasjonsdekket “Skydeck Chicago” –  som ligger 412 meter over bakken. Herfra har man 360 graders panoramautsikt over byen og omegn.

Chicago er en lerkulturell by og et viktig kultursentrum, og byen er kjent for sin jazz-, blues- og klassiske musikk. “Art Institute of Chicago” er en populær turistattraksjon – med en stor samling av fransk kunst fra 1800- og 1900-tallet.

Byen har også et astronomisk museum, Planetarium, naturhistorisk museum, akvarium og zoologisk hage.

Nærmeste flyplass er O’Hare Internasjonale Flyplass, som ligger 32 km nordvest for sentrum.