Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cleveland Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cleveland Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cleveland Lufthavn miniguide

Leiebil Cleveland Lufthavn
Bilutleie Cleveland Lufthavn – Foto: © Mr. Zman

Cleveland Hopkins Internasjonale Flyplass (CLE) befinner seg rundt 14 km sørvest for Cleveland og er den største flyplassen i staten Ohio.  Det går buss mellom flyplassen og Cleveland. De bilutleiefirmaene som er til stede på flyplassen er Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty. De ligger samlet litt bortenfor terminalbygningen og kan nås med en shuttle-buss.

11,106,194 passasjerer var innom Cleveland Lufthavn i 2008. Den er hovedbase for Continental Airlines.  Fra Cleveland kan en fly til rundt 85 destinasjoner.

Utvalget av kafeer, restauranter, barer og butikker er godt på Cleveland Lufthavn. Andre fasiliteter er legesenter, kapell, bank og businessenter. The Sheraton Airport Hotel som ligger på flyplassen har også et konferansesenter.