Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cleveland

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cleveland inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cleveland miniguide

Leiebil Cleveland
Bilutleie Cleveland

Cleveland ligger nordøst i USA, og er nest største by i delstaten Ohio. Byen, som har 435.000 innbyggere (2008) ligger ved innsjøen Erie, og er både en viktig havneby og et jernbaneknutepunkt. Cleveland er administrasjonssentrum i fylket Cuyahoga County, og deler av elva Cuyahoga River renner gjennom byen.

Cleveland har mange severdigheter, og byen har både historisk-, kunsthistorisk- og naturhistorisk museum. En stor turistattraksjon er «Rock and roll Hall of Fame», som åpnet dørene i 1995. Dette musikkmuseet med rock’n roll som hovedtema, har både spennende utstillinger og arrangementer.

Mange turister besøker også byens kjente kunstmuseum, «Cleveland Museum of Art». Stedet har utstilling av bl.a. kjente asiatiske samlinger, greske og romerske statuer samt moderne kunst.

Byens høyeste bygning – skyskraperen Key Tower – rager 288,6 meter over bakken, og er et av Clevelands landemerker. Like ved siden av ligger Terminal Tower, som ble bygget i perioden 1922 – 1930, og er 216 meter høyt.

Cleveland er også kjent for sine mange golfbaner, og for barnefamilier kan et besøk i byens dyrepark være å anbefale.

Nærmeste flyplass er Cleveland Hopkins Internasjonale Flyplass, som ligger 20 km sørvest for sentrum.