Leiebil Colorado Springs Lufthavn

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Colorado Springs Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Colorado Springs Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Colorado Springs Lufthavn miniguide

Leiebil Colorado Springs Lufthavn
Bilutleie Colorado Springs Lufthavn – Foto: © Phillip Stewart

Colorado Springs Lufthavn (COS) ligger 16 km sørøst for Colorado Springs. Det fins ingen offentlig transportmidler mellom Colorado Springs og flyplassen, charterflyene tilbyr shuttlebuss. De bilutleiefirmaene som er representert på flyplassen er Alamo, National, Avis, Budget, Enterprise og Hertz.

I 2009 var 925,755 passasjerer innom flyplassen. 7 forskjellige flyselskaper betjener flyplassen med destinasjoner til 11 ulike steder i USA.

Colorado Springs Lufthavn har et enkelt utvalg av drikke- og spisesteder samt noen butikker. Flyplassen har trådløst internett, minibank, baby/familierom og førstehjelp. Holiday Inn hotell og Radisson Hotel som ligger like ved flyplassen har konferansesentre.  Hotellet Hampton Inn ligger også like i nærheten av flyplassen.