Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 bilutleieselskaper for å gi deg den beste prisen

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Colorado Springs

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Colorado Springs inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Colorado Springs miniguide

Leiebil Colorado Springs

Bilutleie Colorado Springs

I den amerikanske delstaten Colorado ligger byen Colorado Springs, som har 380.000 innbyggere (2009). Byen ligger i fylket El Paso County, ved foten av fjelltoppen Pikes Peak – som er en del av den verdensberømte fjellkjeden Rocky Mountains.

Colorado Springs ligger 1830 m.o.h., og har flott natur – noe som er et trekkplaster for friluftsentusiaster. Den mest besøkte turistattraksjonen er “Garden of the Gods” – en stor offentlig park i utkanten av byen. Stedet har unike klippeformasjoner i rød sandstein, og det er gode muligheter for fjellklatring, fotturer, terrengsykling og riding. Garden of the Gods har over 2 milllioner besøkende årlig.

Byen har også et flott kunstgalleri i verdensklasse – “Colorado Springs Fine Art Center” – med stor samling av amerikansk, indiansk og latinamerikansk kunst.

Ca. 12 km sørvest for sentrum ligger “Seven Falls” – et vakkert fossefall på 181 meter i 7 forskjellige nivåer.

Colorado Spring tilbyr besøkende også shoppingmuligheter samt utelivssteder med puber, restauranter og casinoer.

Byens flyplass – Colorado Springs Airport – ligger 12 km øst for sentrum.