Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Dallas

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dallas inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dallas miniguide

Leiebil Dallas

Bilutleie Dallas

Dallas ligger i sørlige deler av USA (360 km fra Mexicogulfen), og er den 3. største byen i delstaten Texas – med 1.2 millioner innbyggere (2008).

Byen ligger ved elva Trinity River og har et subtropisk klima.

Innsjøen White Rock Lake i Dallas er et av byens landemerker, som er et viktig rekreasjonsområde for båt- og friluftsliv. Parken omkring innsjøen er populær for joggere og syklister. Her ligger også «Dallas Arboretum and Botanical Garden» – med vakre og unike planter og trær.

Byens sentrum er preget av høyhus og skyskrapere, der flere av bygningene overstiger 200 meter. Høyest er Main Center, som måler 280 meter.

Av byens turistattraksjoner må «Dallas Museum of Art» nevnes. Kunstmuseet har mer enn 23.000 verk fra hele verden, fra antikken til moderne tid. Ellers har byen opera, dyrepark, akvarium, gode shoppingmuligheter og utallige utelivssteder.

John. F. Kennedy ble myrdet i Dallas i 1963, og på åstedet finnes J.F.K Memorial Plaza – som har mange besøkende.

Byens flyplass, Dallas – Forth Worth Internasjonale Flyplass, ligger ca. 34 km nordvest for sentrum, og er en av verdens mest trafikkerte.

Norsk bokmål