Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Detroit Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Detroit Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Detroit Lufthavn miniguide

Leiebil Detroit Lufthavn
Bilutleie Detroit Lufthavn

Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW), også kalt Detroit metro Lufthavn, befinner seg 32 km sørøst for Detroit. Det går buss mellom flyplassen og Detroit. De bilutleiefirmaene som er representert på flyplassen er Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National.

I 2008 var totalt 35,135,828 passasjerer innom Detroit Lufthavn. Den er delstaten Michigan’s største flyplass, og blant de 25 største i verden. Detroit Lufthavn er hovedbase for Spirit Airlines og Delta Air Lines, og betjener 15 ulike flyselskaper. Flyplassen har 3 terminaler som er forbundet med hverandre med en shuttlebuss.

McNamara-terminalen er den som har det beste utvalget av butikker, spise- og drikkesteder, og har fått flere priser. Andre fasiliteter på flyplassen er lekerom for barn, baby/familierom, trådløst internett og konferansesenter. Hotellet Westin Detroit Metropolitan Airport ligger på flyplassen.