Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Detroit

Om du skal til Detroit på ferie, og du vil leie en passende bil, trenger du ikke bekymre deg for hvorvidt du skal finne bilutleiefirmaer i nærheten. Det er utallige firmaer å velge blant på flyplassen. Eller du kan ganske enkelt besøke bilutleiefirmaenes nettside for å leie bil.

Detroit-guide

Leiebil Detroit
Bilutleie Detroit

Detroit er en av de største og mest folkerike byene i staten Michigan. Byen har et innbyggertall på rundt 673 000, noe som gjør den til den 23. mest befolkede byen i USA. I det sentrale vestlige området av USA er den nummer to når det gjelder økonomi, etter Chicago, og den 13. største i så henseende i USA totalt. Byen grenser til en kanadisk by kalt Windsor. 

Detroits kultur har både lokale og internasjonale innflytelser, spesielt når det gjelder musikk. Rock, hip-hop, jazz og punk-musikk er de største musikksjangrene i byen. I tillegg vil du finne utrolige monumenter og historiske steder, som garantert vil gjøre turen din minneverdig. Byen regnes også som et topp kultursentrum, spesielt når det gjelder musikk, arkitektur, kunst og utrolig design. 

Detroit har et fuktig kontinentalklima som påvirkes av Great Lakes. På vinteren er det kaldt med moderate mengder snø. Noen ganger kan temperaturen falle så lavt som til −18 °C. På sommeren er det som regel varmt, og i noen tilfeller veldig varmt. Temperaturen kan stige til 32 °C. Gjennomsnittstemperaturen er som regel mellom 23 °C og 27 °C fra tidlig mai til sent i september. 

Når du besøker byen, vil du kunne få med deg en rekke utendørsattraksjoner og artige aktiviteter. Også nattelivet i Detroit er noe som garantert vil gi deg spenning under oppholdet. I tillegg til dette har byen utallige skyskrapere, som er egnet for sightseeing. Detroit er blant metropolene i USA som huser et profesjonelt idrettslag. 

Utforsk med leiebil

Detroit har mange steder du kan besøke med leiebil, og et av disse stedene er Detroit Institute of Arts. På dette instituttet finner du samlinger av forskjellige gamle egyptiske gjenstander, sammen med blant annet gamle europeiske dokumenter og samtidskunst. Beregnet avstand mellom Detroit Metropolitan Wayne County Airport og Detroit Institute of Arts er rundt 29,9 km. Om du vil reise dit med leiebil, tar det rundt 32 minutter. 

En annen utrolig plass du kan besøke er Detroit Zoo, som er en av de største sentrene i staten Michigan, og et av de mest besøkte i staten. Dyrehagen har rekordmange besøkende, med 1,5 millioner besøkende per år. Detroit Zoo ligger omtrent 44,2 km fra Detroit Metropolitan Wayne County Airport. Du kan komme deg til dyrehagen på rundt 27 minutter. 

Det er også barer og restauranter å velge mellom om du vil ha det moro og treffe andre mennesker. En av de mest kjente barene i byen er Sugar House Bar, beliggende på Michigan Avenue. Fra flyplassen er det omlag 29,6 km til baren, og det tar rundt 26 minutter å kjøre dit. 

Flyplasser

Det finnes noen flyplasser i og rundt byen Detroit. En av de mest populære og travleste er Detroit Metropolitan Wayne County Airport, som forbindes med både nasjonale og internasjonale destinasjoner. Noen av de vanligste destinasjonene folk reiser til er London, Paris, Marseille, Aten og andre steder. 

Andre flyplasser i eller nær byen, er Coleman A. Young International Airport og Windsor International Airport. Du vil finne flere bilutleiefirmaer på flyplassen, eller i nærheten. Noen av dem er Hertz, Dollar, Sixt og Budget. 

Det anbefales å gå gjennom selskapenes vilkår og betingelser før du leier en bil. Slik får du en dypere forståelse for hva slags vilkår de opererer med, og hva du må og ikke må gjøre. Sørg også for å stille spørsmål om det du eventuelt ikke forstår. 

Trafikk

Veiene i byen Detroit er i god stand, og kjøring rundt i byen går trygt og smidig. Så lenge du overholder trafikkreglene og unngår de største veiene under rushtiden mellom 08:00 og 09:00 om morgenen, vil det ikke være noe problem å komme fram til ønsket sted. 

Som de fleste andre storbyer i verden, har Detroit fartsgrenser for forskjellige typer veier. Standard fartsgrense på motorvei og områder i sentrum, er ca. 90 km/t. Enhver annen vei i byen har en fartsgrense på ca. 110 km/t, såfremt det ikke opplyses om noe annet. I tillegg vil du finne forskjellige parkeringsmuligheter, med alt fra parkeringsplasser til parkeringshus.