Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Fort Myers

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Fort Myers inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Fort Myers miniguide

Leiebil Fort Myers
Bilutleie Fort Myers

Fort Myers ligger sørvest i delstaten Florida, ved elva Chaloosahatchee som munner ut i Mexicogulfen. Byen har 68.700 innbyggere (2008), og ble grunnlagt i 1850 som militærfort – og er den eldste byen i fylket Lee County.

Fort Myers er kjent som «City of Palms» («Palmebyen») – p.g.a. de 1800 palmene som finnes langs McGregor Boulevard. Byen har mange historiske og kulturelle attraksjoner samt gode shoppingmuligheter i både butikker og kjøpesentre.

Mange turister kommer til byen for å bade ved den innbydende og kilometerlange sandstranden Fort Myers Beach. Det er også flotte golfmuligheter i området, og byen har et yrende natteliv med puber, casinoer og nattklubber.

Calusa Nature Center & Planetarium er en stor turistattraksjon i Fort Myers – der man bl.a. kan lære om universet og se et forrykende lasershow.

«Edison & Ford Winter Estate» er en av byens mest besøkte severdigheter. Fort Myers var i mer enn 50 år vinterbosted for Thomas Edison, og hans venn, Henry Ford bodde også her ofte. Huset til Edison er i dag et museum med utstilling av hans mange oppfinnelser, et laboratorium samt en botanisk hage. Byen har også en årlig lysfestival i februar måned, til ære for Thomas Edison.

Byen flyplass – Southwest Florida Internasjonale Flyplass – ligger 21 km sørvest for sentrum.