Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Fresno Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Fresno Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Fresno Lufthavn miniguide

Leiebil Fresno Lufthavn

Bilutleie Fresno Lufthavn

Fresno Yosemite Internasjonale Flyplass (FAT) ligger like nord for sentrum av Fresno og 97 km fra Yosemite National Park. Det er dårlig med offentlig transport, men den korte avstanden til sentrum av Fresno gjør at taxi er et godt alternativ. De bilutleiefirmaene som er til stede på flyplassen er Hertz og Enterprise.

I 2007 var 1.382 millioner passasjerer innom Fresno Lufthavn. Bortsett fra Mexico, er alle destinasjonene fra Fresno nasjonale og går først og fremst til byer som ligger i den vestlige delen av USA. Flyplassen er i ferd med å bygge opp et stort solcelleenergikompleks som vil forsyne den med fornybar energi.

Utvalget av barer, kafeer, restauranter og butikker er godt på Fresno Lufthavn. Andre fasiliteter er trådløst internett. Airport Holiday Inn og Airport Piccadilly Inn er hoteller som ligger like i nærheten av flyplassen.

Norsk bokmål