Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 bilutleieselskaper for å gi deg den beste prisen

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Hawaii

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hawaii inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hawaii miniguide

Leiebil Hawaii

Bilutleie Hawaii

Hawaii er en øygruppe som ligger nord i Stillehavet, og er USAs 50. delstat. Øygruppen består av 8 større øyer, samt flere småøyer, som tilsammen har 1,3 millioner innbyggere (2008).

Hawaii er mest kjent for å være et naturskjønt ferieparadis, med vakre, lange sandstrender og innbydende badevann.

Øygruppen har et maritimt tropisk klima, med over +20 grader hele året.

Hawaii ligger ca. 4.000 km sørvest for California, og kalles ofte “The Aloha State”. Hawaii er vulkanøyer der landskapet består av skrånende sletter med regnskog, savanne- og steppevegetasjon. Høyeste punkt er den inaktive vulkanen Mauna Kea – som ligger 4.205 m.o.h.

Hovedstaden  Honolulu ligger på øya Oahu, og er Hawaiis eneste storby. Byen har 376.000 innbyggere (2008), og er det økonomiske og administrative sentrum på Hawaii. Flyplassen og havnen i Honolulu er et viktig transportknutepunk for Stillehavet, og byen har både universitet og flere interessante museer.

Honolulu International Airport er en av de travleste i USA, og ligger litt utenfor hovedstaden.