Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 bilutleieselskaper for å gi deg den beste prisen

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Honolulu

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Honolulu inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Honolulu miniguide

Leiebil Honolulu

Bilutleie Honolulu

Honolulu er hovedstad og største by i den amerikanske delstaten (og øygruppen) Hawaii – som ligger i Stillehavet. Byen ligger på sørøstkysten av øya Oahu, som  er en av de mest folkerike øyene på Hawaii. Honolulu har 376.000 innbyggere (2008), og er en viktig havneby.

Byen er også sentrum for kunst, historie og kultur – med flere museer og kunstgallerier. Det eneste kongelige palass i USA – Iolani Palace fra 1871- ligger i Honolulu, og er åpent for publikum.

Et av byens landemerker er Aloha Tower – et 56 meter høyt fyrtårn i gotisk stil fra 1926, som står ved havna.

Honolulu er også kjent for det populære turistområdet Waikiki – med berømte sandstrender, luksushoteller, shoppingmuligheter, zoo, akvarium og parker. Waikiki ligger 5 km sørøst for sentrum.

Andre populære turistattraksjoner i Honolulu er The Contemporary Museum – med utstilling av samtidskunst, Hawaii State Art Museum – med utstilling av tradisjonell kunst fra Hawaii, samt Bishop Museum – et natur- og kulturhistorisk museum med utstilling av kulturgjenstander, dokumenter og fotografier fra Hawaii.

I Honolulu ligger også bydelen Chinatown, som er en stor turistattraksjon med sine fargerike markedsplasser på dagtid, og restauranter og utelivssteder på kveldstid.

Honolulu International Airport ligger 10 km nordvest for sentrum.