Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Honolulu Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Honolulu Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Honolulu Lufthavn miniguide

Leiebil Honolulu Lufthavn
Bilutleie Honolulu Lufthavn – Glenn Cando

Honolulu internasjonale Lufthavn (HNL) ligger 6 km nordvest for Honolulu.  Det går jevnlig busser mellom Honolulu og flyplassen. De bilutleieselskapene som er representert er Avis, Budget, Dollar, Hertz, National, Advantage, Alamo, Enterprise Rent A Car, JN Car Rentals og Thrifty.

I 2007 var 21,505,855 passasjerer innom Honolulu Lufthavn. Når det gjelder internasjonale destinasjoner så går 2 av 3 internasjonale avganger til enten Nagoya, Osaka Kansai eller Tokyo Narita i Japan. En annen populær destinasjon er Sydney. Den er hovedbase for Aloha Air Cargo, GO!, og Hawaian Airlines. Honolulu Lufthavn har 3 terminaler som det går shuttlebuss imellom.

Honululu Lufthavn har et godt utvalg av både butikker, barer, kafeer og restauranter. Andre fasiliteter er trådløst internett, minibank, postkontor, businessenter og legesenter.  De hotellene som ligger på flyplassen er Ohana Honolulu Airport Hotel, Best Western Plaza Hotel og Pacific Marina Inn.