Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 bilutleieselskaper for å gi deg den beste prisen

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Houston Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Houston Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Houston Lufthavn miniguide

Leiebil Houston Lufthavn

Bilutleie Houston Lufthavn

George Bush Intercontinental Airport (IAH) ligger 37 km nord for Houston i USA. Det fines også en annen og mindre flyplass i nærheten av Houston som heter William P Hobby. Det går busser mellom flyplassen og Houston. De bilutleieselskapene som er representert er Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

I 2008 var 43,176,478 passasjerer innom lufthavnen noe som gjør den til en av de 20 største flyplassene i verden målt etter antall passasjerer. 17 ulike flyselskaper betjener flyplassen og den er hovedbase for Continental Airlines. Houston Lufthavn består av 5 terminaler, alle internasjonale destinasjoner går fra terminal D eller E. Det går tog mellom terminalene.

Det er et godt utvalg av butikker på Houston Lufthavn, tax free finnes på terminal D. Ellers finnes det mange ulike spise- og drikkesteder. Andre fasiliteter er minibank, postkontor, trådløst internett og kapell. Det finnes et businessenter på Houston Airport Marriott som ligger mellom terminal B og C. Det ligger flere andre hoteller like ved flyplassen, blant annet Best Western Intercontinental Airport Inn.