Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Houston

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Houston inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Houston miniguide

Leiebil Houston

Bilutleie Houston

Houston ligger i delstaten Texas og er – med sine 2,2 millioner innbyggere (2008) – den 4. største byen i USA. Den ligger ved vannveien Buffalo Bayou, 82 km fra Mexicogulfen. Houston Ship Channel er en av USA’s travleste havner.

Houston har en rekke universiteter og kulturinstitusjoner, og er dessuten kjent som USAs «oljehovedstad». Bybildet bærer preg av skyskrapere og høyhus, og sentrum består av ulike distrikter som f.eks. Theater District og Museum District. Byens museumsdistrikt har 18 institusjoner – der de viktigste museene ligger samlet. Her kan man besøke bl.a. kunstmuseet «Museum of Fine Arts», Det Tsjekkiske Museum, Barnas Museum samt Det Naturhistoriske Museum. I området ligger også dyreparken Houston Zoo.

Byen har ellers gode shoppingmuligheter, teater, opera, utelivssteder, parker og grøntarealer.

37 km sørøst for byen ligger Lyndon B. Johnson Space Center (i regi av NASA). Stedet er en stor turistattraksjon der besøkende kan lære om romfart via interaktive utstillinger.

Byens største flyplass – George Bush Intercontinental Airport – ligger 34 km nord for sentrum, og er blant de travleste i landet.

Norsk bokmål