Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Houston

Planlegger du tur til den kjente og prestisjefulle byen Houston, og vil at oppholdet skal være fritt for stress? Da trenger du en leiebil. Her finnes et bredt utvalg av bilutleiefirmaer som tilbyr rimelig leiebil du kan utforske byen med. Du kan leie bil etter ønske, uten stress. For enkelhets skyld kan du bestille leiebil på nett via bilutleiefirmaets nettside. 

Houston guide

Leiebil Houston
Bilutleie Houston

Houston er en stor metropol i Texas, og den mest befolkede byen i staten. Den ligger 30 meter over havet; på lengdegrad -95,36 og breddegrad 29,76. Byen er i tidssonen Central Daylight Time (CDT). Byen Houston har et brutto nasjonalprodukt på rundt 490,1 milliarder dollar, som er blant de syv største metroøkonomiene i USA. 

Byen har et areal på 1 651 kvadratkilometer. Den ble grunnlagt 30. august 1836 av investorer, og ble erklært som by 5. juni 1837. Byen har et estimert innbyggertall på over 2 millioner, som gjør Houston til den største byen i staten Texas. Houston er kjent for smakfull mat som kolache, fritert kylling, Chile con queso, grillet kjøtt og mye mer, som du kan prøve under oppholdet i byen. 

Byen Houston huser de fleste av Texas’ mest kjente attraksjoner. Du kan utforske vakre steder som San Jacinto Monument park, Johnson Space Center, Houston Zoo og andre lignende attraksjoner. Houston har også mange museer, deriblant Museum of Natural Science, Buffalo Soldier Museum, Museum of Fine Art og Holocaust Museum. Du vil også ha tilgang til en rekke fine restauranter og gode matopplevelser. 

Byen huser vanligvis flere arrangementer og festivaler, og en av de mest populære arrangementene er Houston Livestock Show and Rodeo. Også værforholdene i byen er gode. Somrene i byen er stort sett fuktige, lange og veldig varme, mens vintrene er milde akkompagnert av kulde. Houston har nok regn, rundt 1 260 mm per år. Den varmeste måneden er august (høyeste temperatur 35 °C og lav temperatur 25 °C), mens den kaldeste måneden er januar (høy temperatur 17 °C og lav temperatur 8 °C). 

Utforsk med leiebil

Det venter deg mange vakre og utrolige steder å utforske i Houston. Å utforske disse stedene er enkelt med en leiebil. Først bør du kjøre en tur til Houston Space Center. Her kan du lære alt om NASAs neste misjon, og du kan også se en kopi av Amerikas første romstasjon. Beregnet avstand fra flyplassen til romsenteret er rundt 73,1 km på I-69 og I-45 S, og tar omlag 47 minutter med leiebil. 

Et annet utrolig sted du bør utforske når du er i Houston, er Houston’s Museum District. Museet er et av byens største attraksjoner. Museet omfatter totalt 19 museer, hvorav 11 er gratis å besøke. Beregnet avstand fra flyplassen til museumsområdet er rundt 37,7 km på I-69, som tar omtrent 27 min med leiebil. Andre ruter (Hardy Toll Rd og I-45 S) vil imidlertid ta lenger tid. 

Du bør heller ikke gå glipp av Houston Zoo og Herman Park, som er nærmere museumsområdet. I tillegg bør du sjekke ut Graffiti Park. Parken inneholder bygninger med stilig graffiti eller gatekunst. Avstanden til stedet er 35,6 km på I-69, som tar omtrent 24 min med leiebil. Du kan også sjekke ut Houstons utrolige restauranter for en smak av herlige retter. Noen av disse restaurantene er La Griglia, Mezza Grille, Eddie V’s Prime Seafood og mange flere. 

Flyplasser

Det finnes to hovedflyplasser i nærheten av Houston. En av dem er George Bush Intercontinental Airport. Dette er en internasjonal flyplass beliggende rundt 37 km fra sentrum av Houston, Texas. Flyplassen er den største i Texas, og har et stort antall innenlandsruter. Flyplassen hadde over 43 807 539 passasjerer i 2018, og er således den 14. mest trafikkerte flyplassen i USA og den 47. mest trafikkerte på verdensbasis. 

Flyplassen dekker et område på 40,5 kvadratkilometer, og har flere rullebaner. På George Bush Intercontinental Airport vil du finne bilutleieselskaper som Avis, Enterprise, Alamo, Budget, Advantage, Hertz, National, Zipcar og Thrifty. Du kan også velge blant en rekke biltyper som kabriolet, kompakt og luksus når du bestiller bil. 

En annen stor flyplass ved Houston er William P. Hobby Airport, beliggende 11,2 km fra South Downtown Houston. Flyplassen har innenlandsruter, og hadde over 14,5 millioner passasjerer i 2018. Flyselskaper som flyr herfra er JetBlue Airways, American Airlines, Delta Airlines etc. Tilgjengelige bilutleiefirmaer på flyplassen omfatter Dollar, Alamo, Avis, Budget og mange flere. Du finner også flere valgmuligheter på bil som økonomi, minivan og luksus etc. 

Trafikk

Når du utforsker den vakre byen Houston, vil du oppleve en smidig og behagelig kjøretur takket være byens velutviklede veinett. Veiene er i god stand. Når du utforsker byen bør du unngå rushtrafikken om du vil nyte ferien mens du er i byen. Tidlig rushtrafikk i Houston er mellom 07:00 og 9:00, mens ettermiddagstrafikken er mellom kl. 16:00 og 19:00. Du kan også få deg en trafikkapp for å gjøre kjøringen enkel og stressfri. 

Det er også viktig å overholde trafikkreglene og ordningene når du besøker Houston. Ikke kjør over fartsgrensen, og unngå å bli bøtelagt for å ikke overholde reglene. Fartsgrensen er 120 km/t på motorveier. Men du kan kjøre i opptil 130 km/t eller 135 km/t om motorveien er laget for det. Parkeringsmuligheter i byen inkluderer korttidsparkering og langtidsparkering.