Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Jacksonville Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Jacksonville Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Jacksonville Lufthavn miniguide

Leiebil Jacksonville Lufthavn
Bilutleie Jacksonville Lufthavn

Jacksonville internasjonale Lufthavn (JAX) ligger 24 km nord for Jacksonville. Det går busser fra flyplassen til Jacksonville og til andre byer i Florida. Bilutleiefirmaene Alamo, National Car, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og Thrifty befinner seg i området der bagasjebåndene er.

I 2009 besøkte 5,605,934 passasjerer Jacksonville Lufthavn. Flyplassen betjenes av 9 ulike flyselskaper og en kan reise direkte til 24 ulike destinasjoner i USA. Det er både en sivil og en militær lufthavn.

Jacksonville Lufthavn har et godt utvalg av butikker og spise- drikkesteder. Andre fasiliteter er trådløst internett, spa, minibank, et kapell og businessenter. The Clarion Airport Hotel & Conference Center som ligger på flyplassen har et stort konferansesenter.