Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 bilutleieselskaper for å gi deg den beste prisen

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Jacksonville

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Jacksonville inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Jacksonville miniguide

Leiebil Jacksonville

Bilutleie Jacksonville

Jacksonville er den største byen i delstaten Florida, og er hovedsete for fylket Duval County. Selve byen har omlag 850.000 innbyggere, og regner man med storbyområdet, stiger folketallet til 1,3 millioner.

Jacksonville ligger ved St. Johns-elva, som munner ut i Atlanterhavet. Byen har stor turisme, med 13 millioner besøkende årlig. Jacksonville er et kulturelt sentrum for regionen med kunstgallerier, museer, teatre, dyrepark og botanisk hage. I tillegg finnes gode shoppingmuligheter og et variert uteliv.

Noen av de mest populære attraksjonene i Jacksonville er Museum of Contemporary Art (Moca) – byens museum for samtidskunst og Museum of Science and History – et naturhistorisk museum med interaktive utstillinger og Planetarium.

Et kjent landemerke i byen er “Friendship Fountain”, som ligger i St. Johns River Park. Det en stor fontene som ble bygget i 1965, og markedsførte seg den gang som “verdens høyeste og største”.

28 km øst for Jacksonville ligger Jacksonville Beach (ved Atlanterhavskysten). Her finnes kilometer lange sandstrender, flotte bademuligheter, badeland og fornøyelsespark.

Jacksonville International Airport ligger 27 km nord for sentrum.