Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 bilutleieselskaper for å gi deg den beste prisen

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Kansas City

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kansas City inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kansas City miniguide

Leiebil Kansas City

Bilutleie Kansas City

Kansas City ligger i delstaten Kansas, og har 150.000 innbyggere (2008). Byen tilhører fylket Wyandotte County, og ligger i Midtvesten – der elvene Kansas og Missouri møtes.

Kansas City grenser til en by med samme navn i delstaten Missouri. De to byene har de senere år vokst sammen til ett byregion – “Kansas City Metropolitan Area” – som har omlag 2 millioner innbyggere.

Et kjent landemerke i Kansas City (i delstaten Kansas) er det 317 meter høye TV-tårnet “KCTV Tower” – som ble oppført i 1956. Byen er også berømt for sine mange fontener – der den mest spektakulære er “Crown Center Fountains” – med sin vakre belysning om kvelden.

En populær turistattraksjon i Kansas City er Rosendale Arch fra 1923 – en kopi av Triumfbuen i Pairs – med minnesmerke til byens menn som tjenestegjorde under 1. verdenskrig.

Ellers har Kansas City gode shoppingmuligheter, flere historiske landskap samt mange bygninger med flott arkitektur.

Nærmeste flyplass er Kansas City Internasjonale Flyplass, som ligger 27 km nord for sentrum.