Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kansas Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kansas Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kansas Lufthavn miniguide

Leiebil Kansas Lufthavn
Bilutleie Kansas Lufthavn

Kansas City internasjonale Lufthavn (MCI) Honolulu Lufthavn 32 km nordvest for Kansas City. Det går buss mellom flyplassen og Kansas City. Alamo, National Car, Avis, Budget, Dollar, Payless, Enterprise, Hertz og Thrifty er de bilutleiefirmaene som er til stede på flyplassen.

I 2008 besøkte 10,469,892 passasjerer lufthavnen. 10 ulike flyselskaper tilbyr reiser til 50 forskjellige destinasjoner innad i USA. Flyplassen er hovedbase for Midwest Airlines, og med sin plassering midt på det nordamerikanske kontinentet er det mange flyselskaper som flyr hit.

Kansas Lufthavn har et greit utvalg av kafeer, barer, restauranter og butikker. Andre fasiliteter er trådløst internett, businessenter, bank og postkontor. Marriott Hotel ligger på selve flyplassen, mens det finnes flere hoteller like i nærheten.