Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Long Beach

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Long Beach inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Long Beach miniguide

Leiebil Long Beach
Bilutleie Long Beach

Long Beach er en by i delstaten California, og ligger ved den amerikanske Stillehavskysten. Byen ligger ca. 35 km sør for Los Angeles, og har 470.000 innbyggere (2008). Long Beach har en av verdens største havner, og er dessuten kjent for sin oljeindustri.

Byen har stor turisme, med 5 millioner besøkende årlig. Det er kanskje først og fremst det behagelige klimaet, de vakre sandstrendene og de gode bademulighetene som  lokker de fleste feriegjester hit.

Skipet Queen Mary er en stor turistattraksjon, som har ligget ved havnen siden 1969, og huser i dag et maritimt museum. Long Beach Museum of Art er også verdt et besøk – et kunstmuseum som ligger på en høyde – med vakker utsikt over Stillehavet. Museet har både permanente og skiftende utstillinger laget av både europeiske og amerikanske kunstnere.

Ellers kan Long Beach tilby turister gode shoppingmuligheter i trendy butikker, yrende natteliv med puber, restauranter og nattklubber, flotte golfbaner, akvarium og kunstgallerier.

Det kjente Disneyland (i byen Anaheim) ligger kun en halvtimes kjøretur unna Long Beach.

Byens flyplass – Long Beach Airport – ligger 8 km nord for sentrum.