Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Los Angeles Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Los Angeles Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Los Angeles Lufthavn miniguide

Leiebil Los Angeles Lufthavn
Bilutleie Los Angeles Lufthavn

Los Angeles internasjonale Lufthavn (LAX) befinner seg 24 km sørvest for Los Angeles i USA. Fra flyplassen går det metro og flybuss til Los Angeles. Det går også direktebusser til andre byer i sørlige deler av California. Rundt 40 ulike bilutleiefirma befinner seg like i utkanten av flyplassen, 11 av disse tilbyr en spesiell service med å hente/bringe passasjerene til lufthavnen. Disse er Advantage, Alamo, National Car, Avis, Budget, Dollar, Payless, Enterprise, Hertz, Thrifty og Fox

Los Angeles Lufthavn hadde besøk av hele 59,542,151 passasjerer i 2009, og er en av de 7 travleste når det gjelder antall passasjerer i hele verden. Den er hovedbase for Alaska Airlines, United Airlines og Horizon Air. Et utall flyselskaper flyr til destinasjoner over hele verden. Los Angeles Lufthavn har hele 9 terminaler.

Med over 70 ulike kafeer, barer og restauranter og et 50-talls butikker spredd over alle terminalene, har Los Angeles Lufthavn nok å by på. Andre fasiliteter er trådløst internett, legesenter, bank og businessenter. Det finnes flere hoteller like i nærheten av flyplassen, blant dem Hilton Los Angeles Airport og Holiday Inn Los Angeles Internasjonale Flyplass.