Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 bilutleieselskaper for å gi deg den beste prisen

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Memphis Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Memphis Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Memphis Lufthavn miniguide

Leiebil Memphis Lufthavn

Bilutleie Memphis Lufthavn

Memphis internasjonale Lufthavn (MEM) ligger 12 km sør for Memphis. Det går jevnlig buss mellom flyplassen og Memphis. Det er flere bilutleieselskaper til stede på flyplassen, disse er Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

9,882,153 passasjerer var innom Memphis Lufthavn i 2009. Den er hovedbase for Delta Air Lines, SeaPort Airlines og FedEx Express. På grunn av FedEx Express har flyplassen vært den største når det gjelder cargo i volum i USA siden 1993.

Flyplassen har et svært godt utvalg i butikker som blant annet tilbyr lokale produkter, design og musikk. Utvalget av barer, kafeer og restauranter er også bra. Andre fasiliteter på Memphis Lufthavn er helsestasjon, møterom, trådløst internett, lekeområde for barn, bank og postkontor. The Radisson Memphis Hotel ligger på selve flyplassen.