Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Miami

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Miami inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Leter du etter billig bilutleie i Miami? Det kan lønne seg å sammenligne priser på leiebil fra flere aktører, slik at du kan benytte deg av de beste tilbudene. Med leiebil i Miami slipper man å tenke på offentlig transport, og man kan utforske delstaten i sitt eget tempo. Mange turister velger å leie bil allerede når de ankommer flyplassen i Miami, men det er også fullt mulig å hente leiebilen i sentrum. Uansett anbefales det å bestille leiebilen i god tid før avreise, slik at du får akkurat den bilen som passer ut fra dine kriterier.

Miami miniguide

Leiebil Miami
Bilutleie Miami

Miami ligger på sørøstkysten i delstaten Florida ved Atlanterhavet, og har 410.000 innbyggere (2008). Byen har stor turisme – med 10 mill. besøkende årlig, og er dessuten et av USAs viktigste sentre m.h.t. handel og økonomi. Miami er også en viktig havneby –  der havnen er utgangspunkt for cruisetrafikken i det karibiske hav.

Byen har gode shoppingmuligheter, underholdningssteder, kunstgallerier, parker og museer. Man kan også besøke byens zoologisk hage samt «Miami Seaquarium» – der det er muligheter for å mate og leke med delfiner.

9 km øst for sentrum ligger Miami Beach – med de berømte art deco-bygningene ved strandpromenaden Ocean Drive. Miami Beach er også kjent for sine brede sandstrender, palmer, luksushoteller, restauranter og nattklubber.

En times kjøring unna Miami ligger Everglades nasjonalpark – som står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her finnes mange sjeldne planter og dyr, og nasjonalparken er spesielt kjent for sine mange alligatorer.

Flyplass

Miami International Airport (MIA) er en av USA’s travleste flyplasser, og ligger 13 km nordvest for sentrum. Flyplassen har et eget leiebilsenter (Car Rental Center) som befinner seg 500 meter fra ankomsthallen. Her har en rekke bilutleiefirmaer sine kontorer – deriblant Avis, Hertz, Budget, Alamo, Advantage, Dollar, Enterprise, Royal, National og Sixt.

USA har et godt utbygd veinett med motorveier og landeveier. Landets kjørekultur er behagelig, og det er god skilting. Interstate Highways er nasjonale motorveier mellom delstatene, og er en del av National Highways.

Kjøretips med leiebil

Med leiebil i Miami, kan man f.eks. ta en kjøretur til Everglades Nasjonalpark, som står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Everglades ligger 68 km sørvest for Miami. Nasjonalparken ble etablert i 1947, og våtmarksområdet har et stort antall sjeldne planter og dyr. Everglades er kjent for sine mange alligatorer, og i nasjonalparken finnes en alligatorfarm – der besøkende kan se alligator-show. Det er dessuten flere besøkssentre i nasjonalparken, der det finnes café og turistinformasjon om stedet.

Det er også populært å ta en dagstur med leiebil til USA’s sydligste kontinentale by – Key West – som ligger 255 km sørvest for Miami. Key West ligger på en øy 160 km fra fastlandet, og har broforbindelse. Key West har mange flotte sandstrender, og er en populær turistdestinasjon for vannsportsaktiviteter. I tillegg kan man besøke huset der forfatteren Ernest Hemingway bodde i perioden 1931 – 1940. Huset er idag omgjort til museum.

Andre severdigheter i Key West omfatter et maritimt museum, akvarium samt fyrtårnet Key West Lighthouse fra 1825. Ønsker man å besøke de verdensberømte attraksjonene Disney World og Epcot Center i byen Orlando, er avstanden fra Miami 360 km. Kennedy Space Center er også en av Floridas mest besøkte attraksjoner, og ligger 346 km nord for Miami.