Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Orlando

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Orlando inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bilutleie i Orlando? Det er populært å leie bil i Orlando, slik at man enkelt kan ta seg rundt til de mange fornøyelses- og temaparkene i området. De fleste velger å bestille leiebilen i god tid før ankomst, og henter den allerede når de lander på flyplassen. Ved å sammenligne priser på leiebil i Orlando fra forskjellige aktører, vil du helt sikkert finne et ekstra godt leiebil-tilbud.

Orlando miniguide

Leiebil Orlando
Bilutleie Orlando

Orlando ligger i delstaten Florida, som består av i halvøy i USAs sørøstlige hjørne – mellom Atlanterhavet og Den mexicanske gulfen. Byen har ca. 200.000 – og er en av Floridas travleste turistbyer.

De største attraksjonene ligger litt utenfor sentrum. Det gjelder bl.a. Walt Disney World Resort (ofte bare kalt Disney World). Det er en gigantisk fornøyelsespark (innviet i 1971) som inkluderer 4 forskjellige temaparker: Magic Kingdom, Animal Kingdom, Epcot Center og Disney-MGM Studios. Disney World ligger 25 km sørvest for Orlando sentrum.

Et annet populært besøksmål er Sea World (15 km sørvest for sentrum), der man bl.a. kan se spektakulære oppvisninger av spekkhoggere, delfiner og sjøløver. Også den film- og TV-baserte Universal Orlando Resort (som ligger mellom Orlando og Sea World), der man blant mye annet også finner Universal Studios, må nevnes.

Mange Orlando-turister vil nok i tillegg gjerne få med seg et besøk på Cape Canaveral (75 km øst for byen), der de fleste av USAs romfartøyer skytes opp.

Flyplass

Hovedflyplassen Orlando International Airport (MCO) ligger 20 km sørøst for sentrum, og betjener 35,7 millioner passasjerer årlig (2014). På flyplassen har en rekke bilutleiefirmaer sine kontorer – deriblant Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Firefly, National og Thrifty. Man finner utleiekontorene i terminal A og B.

Kjøretips med leiebil

Med leiebil i Orlando har man et perfekt utgangspunkt for å utforske regionen, samtidig som man slipper å være avhengig av offentlig transport når man vil besøke de mange tema- og fornøyelsesparkene.

Motorveien Interstate 4 går gjennom Orlando, og strekker seg fra Tampa til Daytona Beach.

Dersom man ønsker å kjøre til Atlanterhavskysten for å bade, finner man flotte sandstrender i Cocoa Beach – som ligger 96 km sørøst for Orlando. På stranden finner man også bryggen “Cocoa Beach Pier” – med restauranter, barer og gavebutikker.

Blir man lei av sol, bad- og strandliv kan man kjøre videre til Kennedy Space Center – som ligger kun 40 km nord for Cocoa Beach. Dette er et romfartsanlegg som tilhører NASA, og det var her Apollo 11 ble skutt opp i 1969. Kennedy Space Center har et besøkssenter med utstillinger fra romfartens historie, IMAX-kinoer og mye, mye mer.