Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Minneapolis Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Minneapolis Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Minneapolis Lufthavn miniguide

Leiebil Minneapolis Lufthavn
Bilutleie Minneapolis Lufthavn – Foto: © Randomducj

Minneapolis-Saint Paul Internasjonale Flyplass (MSP) ligger 19 km sør for Minneapolis og 16 km sør for St. Paul. Det går både buss og tog mellom flyplassen og Minneapolis samt til andre byer i området. De bilutleiefirmaene som befinner seg på flyplassen er Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National.

34,056,443 passasjerer besøkte Minneapolis Lufthavn i 2008. Den er hovedbase for Delta Air Lines og Sun Country Airlines. Fra Minneapolis kan en reise direkte til de fleste destinasjoner i USA samt til noen internasjonale. Flyplassen har 2 terminaler som er tilknyttet hverandre via en shuttle-buss.

Minneapolis Lufthavn har et svært godt utvalg av spesialiserte butikker som selger alt fra mote til sjokolade og sportsutstyr. Utvalget av kafeer, barer og restauranter er også svært bra. Andre fasiliteter er massasje, trådløst internett, skjønnhetssalong, lekerom for barn, baby/familierom og konferanserom. Det er flere hoteller like i nærheten, blant dem Hilton Minneapolis/St Paul Airport Mall of America og Minneapolis Airport Marriott.