Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Minneapolis

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Minneapolis inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Minneapolis miniguide

Leiebil Minneapolis
Bilutleie Minneapolis

Minneapolis er den største byen i delstaten Minnesota i USA, og har 388.000 innbyggere (2008). Byen ligger ved elva Mississippi, og er et finans-,  handels-, og industrisentrum. Minneapolis er også et viktig samferdselsknutepunkt.

15 km øst for Minneapolis ligger delstatens hovedstad St. Paul. De to byene har de senere år vokst sammen til ett sammenhengende storbyområde, og kalles «Twin Cities» – Tvillingbyene. Dette storbyområdet har omlag 3,5 millioner innbyggere (2008).

Minneapolis er kjent for sine mange innsjøer bl.a. Lake Minnetonka – som er et populært rekreasjonsområde.

Byen har flere kulturelle turistattraksjoner, bl.a. Weisman Art Museum, som er et variert kunstmuseum og et arkitektonisk landemerke. Også Walker Art Center er verdt et besøk, som også har en flott utendørs skulpturpark med 40 permanente kunstverk. I nærheten ligger dessuten den vakre Basilica of Saint Mary – USAs første basilika fra 1926.

Minneapolis har gode shoppingmuligheter, og byens «Mall of America» er landets største kjøpesenter med over 500 butikker og restauranter. Senteret har også en innendørs fornøyelsespark.

To store hovedveier forbinder Minneapolis med resten av landet – Interstate 94 som går øst/vest, og Interstate 35 som går nord/sør.

Byens flyplass –  Minneapolis – Saint Paul International Airport –  ligger 21 km sør for sentrum.