Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Orlando Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Orlando Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Orlando Lufthavn miniguide

Leiebil Orlando Lufthavn
Bilutleie Orlando Lufthavn

Orlando internasjonale Lufthavn (MCO) befinner seg 11 km sørøst for Orlando i USA. Det går buss mellom Orlando og flyplassen. Utvalget av leiebiler er svært godt. På terminal a og b tilbyr E-Z Rent A Car, L and M Car Rental, Avis, Alamo, Budget, Dollar, Enterprise, Thrifty og National sin service. 15 andre bilutleieselskaper ligger like utenfor flyplassen og kan nås med en gratis shuttle-buss.

36,385,300 passasjerer besøkte Orlando Lufthavn i 2008. Den er hovedbase for AirTran Airways og betjenes av til sammen 33 ulike flyselskaper. Fra Orlando kan en først og fremst reise til amerikanske destinasjoner, men det går også flyreiser til byer som London, Amsterdam, Frankfurt og Sao Paulo.

Det er et godt utvalg av kafeer, barer, restauranter og butikker på Orlando Lufthavn. Andre fasiliteter, er trådløst internett, minibank og legesenter. Hotellet The Hyatt Regency Orlando International som ligger på selve flyplassen har business- og konferansesenter.