Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Philadelphia Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Philadelphia Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Philadelphia Lufthavn miniguide

Leiebil Philadelphia Lufthavn
Bilutleie Philadelphia Lufthavn – Foto: © Piotrus

Philadelphia internasjonale Lufthavn (PHL) ligger 11 km fra Philadelphia. Det går tog mellom hver av de 6 terminalene og Philadelphia. De bilutleiefirmaene som betjener lufthavnen er Avis, Alamo, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National.

33,1 millioner passasjerer besøkte lufthavnen i 2008. Philadelphia Lufthavn har 6 terminaler, og det går en shuttlebuss mellom terminalene. Den betjener over 30 ulike internasjonale destinasjoner i Europa, Asia, Canada og Sør-Amerika. Den er hovedbase for US Airways og UPS Airlines.

Utvalget av barer, kafeer og restauranter er svært godt på alle terminalene på Philadelphia Lufthavn. Andre fasiliteter er trådløst internett, minibank, spa, lekeområde for barn, helsesenter og businessenter. Hotellet The Airport Marriott ligger på selve flyplassen.