Leiebil San Francisco Lufthavn

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie San Francisco Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i San Francisco Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

San Francisco Lufthavn miniguide

Leiebil San Francisco Lufthavn
Bilutleie San Francisco Lufthavn

San Francisco internasjonale Lufthavn (SFO) ligger 21 km sør for San Francisco i USA. Det er både buss- og togforbindelse mellom flyplassen og San Francisco. Det finnes hele 17 ulike bilutleiefirma som ligger like ved bagasjebåndene i terminal 1 og 2. Blant de selskapene som er representert er Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Fox renat a car, Hertz, National og Thrifty.

37,405,467 besøkte San Francisco Lufthavn i 2008 noe som gjør den til en av de 25 største flyplassene i verden. Den er hovedbase for United Airlines og Virgin Amerika. Flyplassen har 4 terminaler, en av disse er kun for internasjonale destinasjoner. Fra San Francisco kan en reise til byer både i Europa, Asia, Latin-Amerika og Canada.

Utvalget av barer, kafeer, restauranter og butikker er godt på alle terminalene. Andre fasiliteter er trådløst internett, minibank, legekontor, frisør, dusjer, business- og konferansesenter og et akvarium. Det fins flere hoteller like i nærheten av flyplassen, blant annet Holiday Inn San Francisco Internasjonale Flyplass North.