Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie San Francisco

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i San Francisco inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

San Francisco er en populær leiebildestinasjon, og et flott utgangspunkt for spennende utflukter og dagsturer i området. Mange turister velger også enveis-leie i USA – for å kjøre fra by til by og se mer av delstatene. Prøv søkemotoren over for bestilling av billig bilutleie i San Francisco.

San Francisco miniguide

Leiebil San Francisco
Bilutleie San Francisco

San Francisco ligger i delstaten California, og har ca. 745.000 innbyggere. Den er imidlertid største by i et vidstrakt metropolområde rundt San Francisco Bay som alt i alt er bosted for 7 millioner mennesker. Opprinnelig ble San Francisco sentrum bygget på flere øyer – og også Fallao-øyene, rundt 40 km uti Stillehavet, tilhører byen.

Det mange nok forbinder med San Francisco, er den kultstatusen byen fikk for hippie-bevegelsen på 1960- og 1970-tallet, – samt den viktige rollen byen og området rundt har spilt i utviklingen av Internett. Fremdeles representerer Silicon Valley, litt lengre sør i San Francisco Bay, den største samlingen datateknologi-bedrifter i verden.

Blant de største severdighetene i San Francisco finner vi det spesielle trikkesystemet (cable cars), som har vært i drift siden 1873, Golden Gate Bridge (som i sin tid var verdens lengste hengebro – og fremdeles er byens mest berømte landemerke), Transamerikapyramiden (en 260 m høy pyramideformet skyskraper) – og fengselsøya Alcatraz i San Francisco Bay. Den opphørte som fangeøy i 1963, og er i dag fengselsmuseum med daglig passasjerruter til og fra San Francisco. Øya har vært en sentral arena i mange kjente filmer.

Flyplass

San Francisco International Airport (SFO) ligger 22 km sør for bysentrum, og betjener omlag 44 millioner passasjerer i året. Det finnes et eget bilutleiesenter (“Car Rental Center”) 3,7 km nord for flyplassterminalen. På senteret har en rekke bilutleieaktører sine kontorer – deriblant Budget, Alamo, Hertz, National, Enterprise og Thrifty.

Parkering

Det finnes en rekke parkeringsplasser og P-hus i San Francisco, og P-hus med overvåkningskamera er det dyreste alternativet. Det anbefales likevel å parkere i P-hus om natten man bør heller forhøre seg med hotellet om de har gjesteparkering tilgjengelig.

Kjøretips med leiebil

Med leiebil i San Francisco kan det være hyggelig å ta en dagstur til Monterey Bay Aquarium, som ligger 186 km sør for San Francisco. Her kan man bl.a. se månefisk, hvithai, pingviner og blekkspruter – og akvariet er en flott attraksjon for hele familien.

Et annet alternativ er å besøke nasjonalparken “Yosemite National Park”, som ligger 284 km øst for San Francisco. Nasjonalparken står oppført på UNESCOs verdensarvliste, og mottar 4 millioner besøkende årlig.

Yosemite Nasjonalpark har flere flotte utsiktspunkter, og området består av høye fjell, mammuttrær, fossefall og innsjøer. Det finnes også et besøkssenter i nasjonalparken.

Det er også mulig å hente leiebilen i San Francisco, og levere den i en annen by. Man må da regne med å betale et gebyr for dette hos utleiebyrået. Ønsker man å kjøre strekningen San Francisco – Los Angeles er reisetiden 5 timer 40 min. på motorveien.

Velger man heller å ta kystveien sørover, anbefales det et stopp i byen Santa Barbara på veien til Los Angeles. Santa Barbara har omlag 90.000 innbyggere (2013), og er kjent for sine strender og sin spanske arkitektur. Byen har ellers et naturhistorisk museum samt en dyrepark med over 600 dyrearter.