Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Seattle

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Seattle inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Seattle miniguide

Leiebil Seattle

Bilutleie Seattle

Seattle er den største byen i delstaten Washington som – i motsetning til USAs hovedstad Washington D.C. (som befinner seg ved østkysten) – ligger i USAs nordvestlige hjørne. Seattle har 573.000 innbyggere (2005), og er – med sin beliggenhet mellom fjorden Puget Sound og innsjøen Lake Washington – omgitt av vann på flere kanter.

Seattles mest kjente landemerke og høyeste bygning er det 184 m høye tårnet Space Needle, bygget til Verdensutstillingen i 1962. På toppen av tårnet er det en roterende restaurant, og herfra har man en formidabel utsikt over byen – og man kan også se den 4.395 m høye snødekte vulkanen Mt. Rainier, 87 km sørøst for sentrum. Avstanden mellom Seattle Center i den sentrale bykjernen og Space Needle er 1,5 km, og en superrask monorail (ettspors-bane) tilbakelegger den strekningen på 90 sekunder.

En annen stor attraksjon i Seattle er Pike Place Market, hvor man kan få kjøpt alt fra fersk fisk til kunsthåndverk, og hvor det er et yrende folkeliv.

Ellers ligger Seattle i et område med storslått natur, og det arrangeres en rekke ulike aktivitetsturer i omegnen – bl.a. til Mt. Rainier, som er sentrum i en av staten Washingtons største nasjonalparker. Andre populære aktiviteter i Seattle-området er vandreturer og rafting.

Flyplassen Seattle-Tacoma Internasjonale Flyplass ligger litt sør for selve byen.

Norsk bokmål