Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 bilutleieselskaper for å gi deg den beste prisen

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Seattle

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Seattle inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Seattle miniguide

Leiebil Seattle

Bilutleie Seattle

Seattle er den største byen i delstaten Washington som – i motsetning til USAs hovedstad Washington D.C. (som befinner seg ved østkysten) – ligger i USAs nordvestlige hjørne. Seattle har 573.000 innbyggere (2005), og er – med sin beliggenhet mellom fjorden Puget Sound og innsjøen Lake Washington – omgitt av vann på flere kanter.

Seattles mest kjente landemerke og høyeste bygning er det 184 m høye tårnet Space Needle, bygget til Verdensutstillingen i 1962. På toppen av tårnet er det en roterende restaurant, og herfra har man en formidabel utsikt over byen – og man kan også se den 4.395 m høye snødekte vulkanen Mt. Rainier, 87 km sørøst for sentrum. Avstanden mellom Seattle Center i den sentrale bykjernen og Space Needle er 1,5 km, og en superrask monorail (ettspors-bane) tilbakelegger den strekningen på 90 sekunder.

En annen stor attraksjon i Seattle er Pike Place Market, hvor man kan få kjøpt alt fra fersk fisk til kunsthåndverk, og hvor det er et yrende folkeliv.

Ellers ligger Seattle i et område med storslått natur, og det arrangeres en rekke ulike aktivitetsturer i omegnen – bl.a. til Mt. Rainier, som er sentrum i en av staten Washingtons største nasjonalparker. Andre populære aktiviteter i Seattle-området er vandreturer og rafting.

Flyplassen Seattle-Tacoma Internasjonale Flyplass ligger litt sør for selve byen.