Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tampa

Om du planlegger din neste ferie i byen Tampa og vil leie bil for enkel mobilitet, trenger du ikke å bekymre deg da du enkelt finner leiebilselskaper. Du finner leiebilselskapene på flyplassen eller i nærheten. Du kan også benytte selskapenes nettsider for å leie den bilen du selv ønsker. 

Tampa-guide

Leiebil Tampa
Bilutleie Tampa

Tampa ligger i Hillsborough County i Florida, USA, nær Mexicogolfen. Byen befinner seg på vestsiden av Florida og er den største byen i Tampa Bay-området. I Florida er Tampa den tredje største byen etter Jacksonville og Miami. I staten Florida er Tampa Bay sin havn den største og den er nær Channel District i sentrum. Nå er Tampa en del av det populære området kalt Tampa Bay Area. 

Byen har en befolkning på rundt 393 000, noe som gjør det til en av de mest befolkede byene i Florida. Tampa har et areal på 453,9 kvadratkilometer, noe som inkluderer 293,7 kvadratkilometer med land og 160,1 kvadratkilometer med vann. Byen har et fuktig klima, og med påvirkningen fra viken og Mexicogolfen har Tampa bortimot et tropisk klima. 

Tampa har fire ulike årstider, som deles inn i fire sesonger. Området har sommer, høst, vinter og vår. Sommeren er tiden for regnsesongen, og dette skjer vanligvis mellom mai og oktober. Temperaturen er for det meste mellom 32 grader og 23 grader. Vinteren er normalt mild og tørr, med en temperatur på mellom 21 grader og 10 grader. Våren bringer med seg en langsom temperaturøkning, og denne setter i gang i midten av februar. På høsten synker gradvis temperaturen. 

Byen har et stort utvalg av arkitektoniske stiler og design. Noen av disse interessante bygningene er det nylig renoverte Tampa Museum of Art som viser den postmoderne arkitekturen samt Tampa Theatre. I tillegg til dette finner du flere skyskrapere med opptil 21 etasjer og med en gjennomsnittshøyde på 76 meter. I staten Florida, når vi snakker om høye bygninger, blir Tampa kun slått av Miami med 147 høye bygninger. 

Utforsk med leiebil

I Tampa er det mange interessante steder du kan besøke med leiebil. Et av disse interessante stedene er vannparken Adventure Island Water Park. Dette er det perfekte stedet å kjøle seg ned på både med venner og familie. Om du liker å møte mennesker, er dette et perfekt sted for deg. Med leiebil kan du besøke parken fra Tampa International Airport på rundt 22 minutter. Turen er på drøyt 26,7 kilometer. 

Et annet spennende sted du kan besøke i byen når du har leiebil, er Tampa Bay History Centre. Dette er et sted hvor du kan lære om historien til Tampa og det sørlige sentrale Florida som helhet. Der finner du interessante relikvier fra Seminole-stammen, historiske dokumenter og mye mer. Fra flyplassen er det historiske sentrum rundt 15 kilometer unna med leiebil, og du kommer dit på 16 minutter. 

I tillegg finner du mange restauranter og barer du kan besøke i Tampa om du vil få tiden til å gå eller ønsker å være sosial. En av de mest populære barene er Red Star Rock Bar. Baren er ca. 19 kilometer fra flyplassen, og med leiebil kommer du deg dit på 15 minutter. 

Flyplasser

I Tampa finner du flere flyplasser, og den travleste er Tampa International Airport. Flyplassen har opptil 16 internasjonale destinasjoner og 16 destinasjoner innenlands. Noen av de mest populære stedene folk reiser til fra denne flyplassen er London, Aberdeen, Brownsville, Brussel, Buenos Aires osv. 

Den internasjonale flyplassen er lett å navigere seg gjennom, selv når du besøker stedet for første gang. Dette er fordi fasilitetene er velstrukturerte, og du finner enkelt det du leter etter. Du får raskt unna alt som må gjøres, og får dessuten ekstra tid til avslapning. 

Du finner flere leiebilselskaper du kan velge mellom når du skal leie bil. Noen av leiebilselskapene du vil finne er Enterprise Rent a Car, Budget car rental, Sixt Rent A Car, TPA Rental Car og mange flere. Andre flyplasser i Tampa er Peter O. Knight Airport og Tampa Executive Airport. 

Trafikk

Kvaliteten på veiene i Tampa er imponerende, og så lenge du unngår å kjøre i rushtiden, vil du ikke ha problemer med å kjøre rundt i byen. Rushtiden er alltid mellom 7:30 og 9:00 på morgenen, og også mellom 15:30 og 19:30. For å sikre at du ikke støter på problemer, bør du bruke GPS eller nettbaserte kart. På den måten kan du også sjekke status på trafikken i byen. 

Som de fleste byer i verden, er det fartsgrenser på alle veier i byen. Noen fartsgrenser er på ca. 90 km/t, noe som er standard for alle veier og motorveier om ikke annet spesifiseres. I boligområder er fartsgrensen ca. 50 km/t, og i skolesoner er fartsgrensen rundt 30 km/t. Du finner flere forskjellige parkeringsmuligheter; parkeringsplasser, garasjer, betjent parkering, med mer.