Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 bilutleieselskaper for å gi deg den beste prisen

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Tampa

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tampa inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tampa miniguide

Leiebil Tampa

Bilutleie Tampa

Tampa ligger på vestkysten av Florida i USA – og er, med sine ca. 330.000 innbyggere, delstatens tredje største by. Tar man forstedene med, er Tampa sentrum i et metropolområde som teller rundt 2,7 millioner mennesker.

Blant de mest populære severdighetene i Tampa er den kombinerte fornøyelses- og dyreparken Busch Garden, som har Afrika som tema. Like i nærheten ligger også et stort og godt besøkt badeland – Adventure Park. Andre populære turistmål innenfor samme genre er Lowry Park Zoo (med mer enn 2000 dyr) og Florida Aquarium.

Ellers er det to historiske områder i sentrum av byen som hver på sin måte påkaller turistenes oppmerksomhet: Ybor City (et gammelt sigarfabrikk-område, som i dag er mest kjent for sin konsentrasjon av klubber og barer) og Hyde Park (der det først og fremst er arkitekturen som er en attraksjon). Dessuten må den 7 km lange promenaden Bayshore Boulevard nevnes. Herfra er det en praktfull utsikt over Tampa Bay.

Tampa er også kjent som en by der det satses mye på idrett. Både når det gjelder ishockey, baseball og amerikansk fotball har Tampa profesjonelle lag som er blant de beste i USA.

Flyplassen Tampa Internasjonale Flyplass ligger 11 km vest for sentrum.