Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 bilutleieselskaper for å gi deg den beste prisen

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Topeka

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Topeka inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Topeka miniguide

Leiebil Topeka

Bilutleie Topeka

Topeka ligger i den nordvestlige delen av USA – og er hovedstad i delstaten Kansas. Byen, som ble grunnlagt i 1854, har ca 125.000 innbyggere – men tar man forstedene med, øker folketallet med nokså nøyaktig 100.000.

Den største attraksjonen i Topeka er rekonstruksjonen av et prærieby-miljø fra slutten av 1800-tallet – Old Prairie Town at Ward Meads – i den nordlige utkanten av sentrum.

Ellers er byen kjent for sine mange parker. Den største av dem, Gage Park, rommer dessuten en rekke spesielle severdigheter. Her ligger bl.a. Topeka Zoo, Reinisch Rose Garden og det kjente utendørsteateret Helen Hicker Center for Performing Arts. En populær attraksjon for barn er et fargerikt miniatyrtog som har en fast rute i parken.

En attraksjon av en helt annen type er Heartland Park, hvor det er baner for drag-, dirt- og road-racing.

Mange turister i Topeka legger også inn et besøk til det kjente flymuseet The Combat Air Museum på den tidligere militærflyplassen Forbes Field 10 km sør for sentrum. Flyplassen har nå også en sivil del, men for tiden ingen faste ruter. Nærmeste ordinære flyplass er derfor Kansas City Internasjonale Flyplass, som ligger ca. 115 km nordvest for Topeka.