Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cardiff Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cardiff Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cardiff Lufthavn miniguide

Leiebil Cardiff Lufthavn
Bilutleie Cardiff Lufthavn – Foto: © Dr. Blofeld

Cardiff Lufthavn (CWL) ligger 19 km vest for Cardiff. Det går både buss og tog mellom Cardiff og flyplassen. De bilutleiefirmaene som er til stede er National Alamo, Avis, Europcar og Hertz.

Rundt 1,6 millioner passasjerer besøkte Cardiff Lufthavn i 2009. Den er hovedbase for Bmibaby, Thomas Cook Airlines og Thomson Airways. 8 forskjellige flyselskaper som flyr til 30 forskjellige destinasjoner holder til på Cardiff Lufthavn.

Cardiff Lufthavn kan tilby 5 forskjellige barer og kafeer, samt flere butikker. Andre fasiliteter er møterom, VIP-lounge, baby/familerom, bank og turistinformasjon. De fins flere hoteller like i nærheten av flyplassen, blant annet Holiday Inn Express Cardiff Airport.