Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cardiff

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cardiff inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cardiff miniguide

Leiebil Cardiff
Bilutleie Cardiff

Cardiff er hovedstad og største by i Wales, og har 325.000 innbyggere (2008). Byen ligger i grevskapet Glamorgan i sørøstlige Wales – nær kysten av Bristol Channel. Omlag 1 km fra sentrum ligger Cardiff Bay – som er byens havneområde.

Cardiff er Wales viktigste kommersielle sentrum, og har dessuten mange kulturelle institusjoner og sportsarenaer. Cardiff har en kompakt bykjerne med en blanding av historiske bygninger og nyskapende arkitektur.

Noen av de mest besøkte turistattraksjonene i byen er Cardiff Castle fra viktoriansk tid, Castell Coch («Det røde slottet») fra 1870-tallet, National Museum Cardiff –  der man kan se kunstutstilling med verk av bl.a. Monet, Rodin og Picasso samt Wales Millennium Centre – åpnet i 2004, og er et kulturelt landemerke og senter for scenekunst.

Ellers har byen flere kunstgallerier, musikkscener, parker og rekreasjonsområder samt et yrende uteliv med puber, barer og nattklubber. Cardiff er også kjent for sine gode shoppingmuligheter, og har både små eksklusive butikker og store kjøpesentre.

Cardiff International Airport ligger 20 km sørvest for sentrum, og er den enste store flyplassen i Wales.