Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Carmarthen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Carmarthen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Carmarthen miniguide

Leiebil Carmarthen

Bilutleie Carmarthen

Den lille byen Carmarthen ligger ved elva Tywi, og er hovedby for grevskapet Carmarthenshire.  Carmarthen har omlag 20.000 innbyggere, og er en av Wales eldste byer. Med sin strategiske beliggenhet 13 km fra Bristol Channel, var byen en av de viktigste i Wales i middelalderen.

Byen har en rekke bevarte kulturminner, mange gamle bygninger samt ruiner av en normannisk borg. Denne ligger på en høyde med utsikt over elva Tywi. Andre severdigheter er St. Peterskirken fra 1000-tallet, det store romerske amfiteateret samt bymuseet som ligger et par km utenfor sentrum, og har lokalhistoriske utstillinger av bl.a. arkeologiske gjenstander og malerier.

Også Gwili Railway er en attraksjon i Carmarthen. Dette er en tidligere jernbanelinje fra Carmarthen til Aberystwyth som er gjenåpnet for turisttrafikk. Det gamle damplokomotivet som kjører gjennom en vakker skogkledt dal er en populær utflukt for både lokalbefolkningen og turister.

Picton-monumentet (opprinnelig fra 1828) er et kjent landemerke i byen. Monumentet er 75 meter høyt, og ble laget til minne om Sir Thomas Picton –  som døde i slaget ved Waterloo i 1815. Monumentet som sees i dag er en rekonstruksjon fra 1988.

Carmarthen har ellers flere golfbaner, hyggelige lokale butikker i sentrum samt en botanisk hage. Ca. 56 km vest for sentrum ligger fornøyelsesparken Oakwood (ved Pembrokeshire), og er en attraksjon for hele familien.

Nærmeste internasjonale flyplass er Cardiff Internasjonale Flyplass, som ligger 109 km sørøst for Carmarthen.

Norsk bokmål