Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Swansea

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Swansea inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Swansea miniguide

Leiebil Swansea
Bilutleie Swansea

Kystbyen Swansea ligger ved Bristol Channel i det sørlige Wales – rett øst for Gowerhalvøya i grevskapet Glamorgan. Swansea er Wales nest største by etter hovedstaden Cardiff, med omlag 230.000 innbyggere (2007).

Swansea sentrum ble sterkt ødelagt av bomber under 2. verdenskrig, og har derfor få historiske bygninger. En av de bevarte bygningene er bl.a. The Guildhall – et bygningskompleks i hvit stein fra 1934 –  som huser i dag bl.a byens rådhus.

Ruinene av Swansea Castle fra 1200-tallet, er byens store historiske turistattraksjon.

I sentrum finnes flere kapeller og kirker, teater fra 1897, kunstgallerier, butikker, innendørs marked, restauranter, puber og nattklubber.

Swansea Bay har 18 km kystlinje, og i dette området finnes en marina, flere badestrender, sykkelstier, parker, golfbaner og  ulike museer. National Waterfront Museum er verdt et besøk –  et lokalhistorisk museum med spennende utstillinger.

Litt vest for Swansea Bay ligger den tidligere fiskerlandsbyen Mumbles, som er kjent for å være et populært turiststed. Mumbles er kjent for sitt vakre kystlandskap samt sine badestrender.

Nærmeste flyplass er Cardiff Internasjonale Flyplass, som ligger 71 km øst for Swansea.