Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Adelaide Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Adelaide Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Adelaide Lufthavn miniguide

Leiebil Adelaide Lufthavn
Bilutleie Adelaide Lufthavn

Adelaide Lufthavn (ADL) ligger 6 km vest for Adelaide. Det går en flybuss mellom Adelaide og flyplassen som kjører hvert 30. minutt. De bilutleiefirmaene som er representert på flyplassen er Avis, Budget, Hertz og Thrifty.

Fra juni 2008 til juni 2009 besøkte 6.9 millioner passasjerer Adelaide Lufthavn som er den 5. største i Australia. De 3 mest populære internasjonale destinasjonene fra Adelaide (2008/2009) er Singapore, Kuala Lumpur og Hong Kong. Den er hovedbase for Tiger Airways Australia og Quantas. I 2005 åpnet en ny terminal som er blitt belønnet med flere priser.

Adelaide Lufthavn har et godt utvalg av butikker, kafeer, restauranter og barer. Andre fasiliteter er trådløst internett, minibank, lekerom for barn, bønnerom, apotek og konferanserom. Det fins to hoteller på flyplassen, det er Adelaide Airport Motel og Aviator’s Lodge.